Témata hodin
Seznam témat hodin
Září - bezpečnost, hrníčkové recepty - Margot, bábovka, perník s jablky, prošívaná deka
Říjen - listové těsto - závin na slado i na slano, lité těsto, větrníčky, slané tyčinky;
(lité těsto - palačinky na sladko a na slano, lívanečky se skořicí)
Listopad - perníkové pečení - perníčky, polevy, zdobení;
Prosinec - kynuté těsti 1 - vánočka
Leden - kontrola vedení sešitu, práce na téma Vánoční zvyky a tradice v české kuchyni;
kynuté těsto 2 - "České buchty" - různé náplně;
Únor - kynuté těsto 3 - kynutí šněčci, rohlíky ;
kynuté těsto 4 - pizza
Březen - Zdravá výživa - Ovocné, zeleninové a těstovinové saláty
střecha , jablečný dort - nepečené dorty, zákusky a řezy
Duben - piškotové těsto a jeho variace - roláda, krémy, korpus na dorty
Květen - oblíbené recepty, rodinné recepty
Červen - vyúčtování vaření, kompletace receptáře; třídní kuchařka